Ohjeet

Alle olemme koonneet ohjeet verkkokaupasta tilattavien tuotteiden käytölle.

Tutkimuspaketit

 1. Osta valitsemasi tutkimuspaketti verkkokaupasta, laboratoriotutkimukseen ei tarvitse lähetettä.
 2. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiisi tehtyäsi tilauksen. Tilausvahvistus toimii maksun välineenä.
 3. Tarkista ostamasi tuotteen tuotesivulta valmistautumisohjeet näytteenottoon. Ohjeet löytyvät tuotesivuilta kohdasta "Valmistautuminen". Huomaa, että valmistautumisohjeet riippuvat ostamastasi tuotteesta.
 4. Varaa aika valitsemaasi Terveystalon toimipisteeseen näytteenottoa varten. Saat ajan usein jo samalle päivälle ja näytteenotto vie vain 5-10 minuuttia.
 5. Esitä tilausvahvistus ja siinä näkyvä tilausnumero laboratoriossa sekä maksamisen yhteydessä asiakaspalvelussa. Tilausvahvistus toimii maksun välineenä.
 6. Tulokset valmistuvat keskimäärin parissa päivässä ja saat tulosten valmistumisesta ilmoituksen tekstiviestillä.
 7. Pääset näkemään tuloksesi Oma Terveys -sovelluksen kautta.
 8. Tulosraportti kertoo helposti ymmärrettävässä muodossa kunkin tutkitun arvon kuvauksen, viitearvot sekä ehdotuksia, miten voit vaikuttaa kyseiseen arvoon omilla elintavoillasi.
 9. Mikäli tutkimustulokset askarruttavat, ota yhteyttä Terveystalon lääkäriin tai asiantuntijaan.

Terveyden vuositarkastus

 1. Osta terveyden vuositarkastus verkkokaupasta
 2. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiisi tehtyäsi tilauksen. Tilausvahvistus toimii maksun välineenä.
 3. Tarkista ostamasi tuotteen tuotesivulta valmistautumisohjeet näytteenottoon. Ohjeet löytyvät tuotesivuilta kohdasta "Valmistautuminen". Huomaa, että valmistautumisohjeet riippuvat ostamastasi tuotteesta.
 4. Varaa aika valitsemaasi Terveystalon toimipisteeseen näytteenottoa varten. Saat ajan usein jo samalle päivälle ja näytteenotto vie vain 5-10 minuuttia.
 5. Näytteenoton yhteydessä varaamme sinulle ajan hoitajan vastaanotolle niin, että hoitajalla on käytössään tutkimustuloksesi.
 6. Hoitajan vastaanotolla käydään läpi tutkimustulokset ja tehdään terveystarkastus.
 7. Esitä tilausvahvistus ja siinä näkyvä tilausnumero asiakaspalvelussa hoitajan vastaanoton jälkeen. Tilausvahvistus toimii maksun välineenä.

Ravintovalmennus

 1. Osta valmennus. Ravitsemusterapeutti on sinuun yhteydessä sopiakseen ensimmäisen tapaamisen ajankohdan.
 2. Saat sähköpostilla alkukyselyn täytettäväksi ennen ensimmäistä valmennustapaamista. Alkukysely kartoittaa ruokavalion muutoksen tarpeesi ja huomioi myös hyvinvoinnin muut osa-alueet, joilla on keskeinen yhteys ravitsemukseen.
 3. Ensimmäisessä tapaamisessa (60 min) laaditaan yksilöllinen ruokavalio sekä muutossuunnitelma, jota mukautetaan tarvittaessa valmennuksen edetessä.
 4. Toinen tapaaminen (30 min) sovitaan noin 2 viikon päähän ensimmäisestä tapaamisesta. Tapaamisessa käydään läpi, kuinka ravintovalmennus on lähtenyt käyntiin. Tarvittaessa ruokavaliota voidaan muokata tarpeidesi mukaan.
 5. Ennen viimeistä tapaamista saat linkin loppukartoitukseen, jonka pohjalta kootaan yhteenveto valmennuksen aikana saavutetusta muutoksesta.
 6. Kolmas tapaaminen (30 min) on noin 1,5-2 kk toisen tapaamisen jälkeen ja siinä keskitytään valmennuksen aikana saavutettuihin tuloksiin ja sovitaan jatkosta.

Firstbeat Hyvinvointikartoitus

 1. Maksa Firstbeat Hyvinvointikartoitus Terveystalon verkkokaupassa.
 2. Saat sähköpostiisi koodin seuraavan arkipäivän aikana, joilla voit tilata mittauslaitteen täältä
 3. Jos ostat lahjaksi lähetämme tilaukseen oikeuttavan koodin ja toimintaohjeet ilmoittamaasi osoitteeseen
 4. Saat mittalaitteen ja mittausohjeen postitse kotiisi. Mittaus tulee aloittaa viikon kuluessa laitteen saapumisesta
 5. Mittaa paketin mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti kolmen vuorokauden ajan ja täytä sähköiseen päiväkirjaan mittauspäiviesi tapahtumia
 6. Palauta mittalaite pakkauksen mukana tulleessa valmiiksi maksetussa palautuskuoressa
 7. Varaa 30 minuutin puhelinpalauteaika Terveystalon asiantuntijalle numerosta 0306000* kahden viikon päähän
 8. Saat henkilökohtaisen Firstbeat-mittausraportin Terveystalon asiantuntijalta sähköpostiisi ennen puhelinpalautetta
 9. Puhelinpalautteen aikana Terveystalon asiantuntija analysoi tulokset, antaa palautteen ja ehdotuksen jatkotoimenpiteistä

* 030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Jos sinulla on koodin käyttöön liittyviä kysymyksiä, niin olethan yhteydessä Terveystalon asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com

Jos sinulla on laitteen tekniseen käyttöön liittyviä kysymyksiä, olethan yhteyksissä Firstbeatiin: tuotetuki@firstbeat.fi, p. 08 415 415 41 (Ark. 9-16) tai chat osoitteessa https://www.firstbeat.com/fi/tuki/

Jos mittalaite ei ole palautunut Firstbeatille 37 vrk tilauksesta, laskuttaa Terveystalo tilaajalta mittalaitteen hinnan 249 € + alv.

Yogaia lahjakortti

 1. Maksa lahjakortti Terveystalon verkkokaupassa.
 2. Saat sähköpostiisi seuraavan arkipäivän aikana  koodin, jolla voit luoda henkilökohtaisen tunnuksen Yogaiassa

Jos sinulla on koodin käyttöön liittyviä kysymyksiä, niin olethan yhteydessä Terveystalon asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com

Jos sinulla on palvelun käyttöön liittyviä kysymyksiä, olethan yhteyksissä Yogaiaan: info@yogaia.com