Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme verkkokauppaamme liittyviin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan viesteihin kahden arkipäivän sisällä.

Tutustuthan vastauksiimme usein kysyttyihin kysymyksiin ennen viestin laittamista. Otathan yhteyttä Terveystalon asiakaspalveluun ajanvaraukseen ja palveluihin liittyvissä asioissa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko ostaa palvelun lahjaksi?

Voit ostaa palvelun lahjaksi samalla tavalla kuin ostaisit sen itsellesi. Lahjakortit lunastetaan tilausnumerolla (esim. #1234567), eikä niitä ole nimetty ostajalle.

Miten saan ostoksesta tilausvahvituksen lisäksi lahjakortin?

Tee tilaus normaalisti verkkokaupassamme. Tämän jälkeen ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@terveystalo.com. Ilmoita viestissäsi saamasi tilausnumero (esim. #1234567), josta haluat lahjakortin.

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?

Kaikki Terveystalon verkkokaupasta ostetut lahjakortit on voimassa vuoden ajan ostopäivästä.

Onko palvelu saatavilla haluamassani toimipisteessä?

Palveluiden saatavuuksissa eri paikkakunnilla voi olla eroja ja kaikista toimipisteistä ei ole mahdollista lunastaa kaikkia palveluita. Poikkeukset palveluiden saatavuudessa on kerrottu palveluiden tuotesivuilla. Palvelun saatavuuden haluamassasi kaupungissa pystyt myös tarkistamaan Terveystalon ajanvarauksesta valitsemalla haluamasi palvelun ja toimipaikan. Mikäli aikoja löytyy, on palvelu saatavilla kyseisessä toimipisteessä.

Voinko maksaa verkkokauppaostoksen hyvinvointiedulla?

Työnantajan tarjoamilla hyvinvointieduilla kuten Epassilla, Smartumilla tai Ederedillä ei pysty maksamaan tällä hetkellä verkkokaupassamme. Epassilla pystyy kuitenkin maksamaan toimipisteissä ja Terveystalo-sovelluksen lahjakorttikaupassa. Lisätietoa Epassilla maksamisesta Terveystalossa löydät täältä.

Kuinka alennuskoodia käytetään?

Terveystalon verkkokaupan alennuskoodit toimivat ainoastaan Terveystalon verkkokaupassa. Alennuskoodi syötetään tilauksen yhteydessä ennen maksamista kenttään "Lahjakortti tai alennuskoodi". Muista painaa "Käytä", jotta alennuskoodi rekisteröidään.

 

Mikä on maksutapaetu?

Maksutapaetu on viiden euron arvoinen lisäetu, jonka saat ostamalla laboratoriotutkimuksen Terveystalon verkkokaupasta. Etu koskee tutkimuspaketteja sekä yksittäisiä mittauksia. Etu annetaan jokaisesta tuotteesta erikseen verkkokaupan kassalla.

Mitä tutkimuksia tutkimuspaketti sisältää?

Tiedot palveluiden sisällöstä löytyvät verkkokauppamme tuotesivuilta.

Ostin lahjaksi monta palvelua. Näissä on sama tilausnumero. Haittaako tämä?

Kaikilla saman tilauksen palevluilla ja tuotteilla on sama tilausnumero, koska yhdelle tilaukselle luodaan vain yksi tilausnumero. Palvelut voi lunastaa tilauksen tilausnumerolla normaalisti. Palveluita ei tarvitse lunastaa samaan aikaan tai samassa toimipisteessä. Jokainen palvelu merkataan erikseen lunastetuksi.

Miksi en ole saanut tilausvahvistusta tilauksestani?

Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti kaikista tilauksista antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös tarjoukset- ja roskapostikansion. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@terveystalo.com. Ilmoita viestissäsi nimi ja sähköpostiosoite, jolla olet tilauksen tehnyt.

Lahjakorttini on mennyt vanhaksi. Voiko käyttöaikaa pidentää?

Emme valitettavasti pysty pidentämään lahjakorttien voimassaoloaikaa. Kaikki Terveystalon verkkokaupasta ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden ajan ostopäivästä.

Kuinka valmistautua tutkimuksen näytteenottoon?

Ohjeet palvelun käyttöön ja valmistautumisohjeet löydät tuotesivulta. Valmistautumisohjeet ovat myös tilausvahvistuksessa, joka saapuu tilauksen jälkeen.

Miten voin varata ajan ostamaani palveluun?

Voit varata ajan ostamaasi palveluun Terveystalon verkkoajanvarauksesta tai soittamalla Terveystalon asiakaspalveluun 030 6000*.

*Puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Kuinka muutan varaamani ajan?

Voit muuttaa tai perua varaamasi ajan Terveystalon verkkoajanvarauksesta tai soittamalla Terveystalon asiakaspalveluun 030 6000*.

*Puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Tuleeko minun esittää saamani tilausvahvistus palvelua lunastaessani?

Tilauksesi jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa näkyvä tilausnumero (esim. #1234567) toimii maksunvälineenä toimipisteessä palvelua lunastaessasi. Kerro tilausnumero maksun yhteydessä asiakaspalvelijalle. Jos käyntiä ei kuitata lahjakortilla maksetuksi, käynnistä lähetetään lasku.

Olen hukannut tilausnumeroni, mitä teen?

Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti kaikista tilauksista sähköpostiin. Tilausnumero (esim. #1234567) löytyy tilausvahvistuksesta. Tarkistathan myös tarjoukset- ja roskapostikansion. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@terveystalo.com. Ilmoita viestissäsi nimi ja sähköpostiosoite, jolla olet tilauksen tehnyt.

Haluan palauttaa tai vaihtaa tuotteen, kuinka toimin?

Asiakkaalla on käyttämättömille palveluille ja myyntikelpoisille tuotteille kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Mikäli tuote on käytetty tai muuten myyntikelvoton, ei Terveystalo ole velvollinen ottamaan vastaan tuotteen palautusta tai vaihtamaan tuotetta toiseen tuotteeseen. Asiakas vastaa tuotteiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Terveystalon omat tuotteet ja palvelut:

Palautusta ja kaupan peruuttamista varten tulee täyttää peruuttamislomake, jonka voi täyttää ja lähettää oheisen linkin kautta, tai vaihtoehtoisesti sen voi toimittaa osoitteeseen verkkokauppa@terveystalo.com.

Kolmansien osapuolien tuotteet ja palvelut:

Palautusta ja kaupan peruuttamista varten peruutusohjeet löytyvät verkkokaupasta kyseistä tuotetta koskevien tietojen yhteydestä sekä sinulle tuotteen toimituksen yhteydessä toimitetusta palautusohjeesta.

Mistä näen tutkimustulokseni?

Kun laboratoriotuloksesi ovat valmiit, saat tekstiviestin. Tulokset ovat tällöin katsottavissa Terveystalo-sovelluksesta ja verkkosivujemme Omat tapahtumat -osiosta.

Katsoaksesi tulokset sovelluksesta sinulla on oltava Terveystalon mobiilisovellus ladattuna älypuhelimeesi tai tabletillesi.

Saat paperiset tulokset laboratoriotutkimuksistasi pyytämällä niitä erikseen laboratoriomittauksen yhteydessä.

Miksi sain käynnistäni laskun vaikka olen ostanut lahjakortin?

Tilauksesi jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa näkyvä tilausnumero (esim. #1234567) toimii maksunvälineenä toimipisteessä palvelua lunastaessasi. Kerro tilausnumero maksun yhteydessä asiakaspalvelijalle.

Tilausnumero tulee näyttää asiakaspalvelijalle, jotta käyntisi voidaan kuitata maksetuksi lahjakortillasi. Jos lahjakorttia ei esitetä palvelun lunastuksen yhteydessä, käynnistä lähetetään lasku.

Voit olla yhteydessä laskutukseemme laskut@terveystalo.com peruttaaksesi saamasi ylimääräisen laskun.

Usein haettua

Terveystalon asiakaspalvelu:

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu puh. 030 6000*

*Puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Verkkokaupan asiakaspalvelu:

 verkkokauppa@terveystalo.com

Terveystalon laskutus:

laskut@terveystalo.com

Terveystalon palveluiden palautusta ja kaupan peruuttamista varten tulee täyttää peruutuslomake.

Puhdas +, OS1st, Resmed-, Simplus-, Brevid-, Eson2- ja unikirja tuotteiden peruutukseen ohjeet löytyvät peruutusehdoistamme.

Yhteydenottolomake

Kenttä on pakollinen
Kenttä on pakollinen
Kiitos! Olemme vastaanottaneet viestisi ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä.