Labrapaketit alkaen 69 €

Saat nyt suosituimmat laboratoriopakettimme alkaen 69 €. Laboratoriopakettien avulla saat kattavasti tietoa terveydentilastasi ja pystyt keskittymään juuri sinun hyvinvointiasi tukeviin elämäntapamuutoksiin. Pääset tutkimuksiin kätevästi ilman lääkärin lähetettä.

Kampanja on voimassa 28.11.2023 asti. Tarjoukset ovat saatavilla vain verkkokaupassa ja Terveystalo-sovelluksessa.

Asiakkaamme kertovat

”Nightingale-palvelusta tuli tarjous, johon tartuin päähänpistosta. Varasin ajan mittaukseen tammikuun lopussa, seuraavaan kesälomien aikoihin, ja kolmanteen noin kuukautta ennen jäsenyyden loppumista. Tuloksista näki, mitä ruokavaliomuutoksia ehkä tarvitsisi tehdä. Aluksi tulokseni oli jossain määrin hälyttävä, toiseen mittaukseen tulokset paranivat. Kolmanteenkin ne paranivat osittain, mutta osittain myös huononivat. Niistä näkyi suunta, johon kannattaa mennä ja se, että olin jo tehnyt muutoksia oikeaan suuntaan. Palvelu sisältää myös viikko-ohjelmia, joista tuli otettua joitakin vinkkejä siitä, mitä pitäisi tehdä. Olen suositellut Nightingalea ihmisille, jotka ovat puheissaan vihjailleet, että heille on kertynyt ylipainoa tai puhuneet ruokavaliosta. Tämä testi näyttää aika kivasti, missä mennään.”

Näet tuloksesi yhdellä silmäyksellä sovelluksestamme

Saat tuloksesi Terveystalo-sovellukseen muutaman päivän kuluessa näytteen ottamisesta. Näet helposti, mitkä tulokset ovat viitearvojen sisällä. Kerromme jokaisen tuloksen kohdalla, mitä arvot tarkoittavat ja mitkä asiat vaikuttavat niihin muun muassa ruokailutottumusten osalta. Tulokset auttavat sinua kehittämään elintapojasi ja tekemään parempia valintoja hyvinvointisi tueksi. 

Kaikki tarjoushintaiset laboratoriotutkimuksemme

Laboratoriopakettien avulla saat kattavasti tietoa terveydentilastasi ja pystyt keskittymään juuri sinun hyvinvointiasi tukeviin elämäntapamuutoksiin. Pääset tutkimuksiin kätevästi ilman lääkärin lähetettä.

Asiantuntijamme vastaavat labra-aiheisiin kysymyksiin

Huippuasiantuntijamme ravitsemusterapeutti Kirsi Englund ja ylilääkäri Sami Sabour vastaavat laboratoriotutkimuksiin liittyviin kysymyksiin.