Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

JUOKSUVALMENNUKSET

Haluaisitko päästä kehittämään juoksutekniikkaasi ammattilaisten kanssa?

Jo vuodesta 2011 Runner's High on tarjonnut kokeneiden juoksijoiden ja juoksuvalmentajien osaamista kaikentasoisille juoksun harrastajille aloittelijoista olympiatasolle. Verkkokauppamme valikoimasta löydät Runner's High:n henkilökohtaiset juoksuvalmennukset.

Henkilökohtainen juoksutekniikka-analyysi (75 min treeni)

 

Runner's High:n ammattivalmentajan juoksutekniikka-analyysi toteutetaan 75 minuutin kestoisen henkilökohtaisen treenin yhteydessä.

Valmentaja analysoi juoksutekniikkasi harjoituksen aikana ja opettaa harjoitteita sen kehittämiseen. Palvelu on tarjolla pääkaupunkiseudulla. Tapaamisaika ja -paikka sovitaan valmentajan kanssa erikseen tuotteen tilauksen jälkeen.

 

Henkilökohtainen juoksutekniikka-analyysi (video)

 

Runner's High:n ammattivalmentajat analysoivat juoksutekniikkasi videolta ja laittavat henkilökohtaisen videopalautteen sekä sopivia harjoitteita sen kehittämiseen.

Sinun tarvitsee vain kuvata juoksuasi ohjeiden mukaisista kuvakulmista, lähettää videot ja vastaanotat henkilökohtaisen noin 10 minuutin mittaisen videon, jossa analysoimme tekniikkasi sekä annamme vinkit sen kehittämiseen. Saat meiltä ohjeet juoksun kuvaamiseen, ja videoiden lähettämiseen. Kaikki tapahtuu täysin etänä.

 

Henkilökohtainen juoksuohjelma 3kk

 

Valmennus alkaa 30 minuutin aloituspuhelulla valmentajasi kanssa. Tämän jälkeen valmentaja laatii sinulle henkilökohtaisen päiväkohtaisen harjoitusohjelman kolmeksi kuukaudeksi. Tämä 3 kk juoksuohjelma laaditaan huomioiden omat tavoitteesi, taustasi ja aikataulusi.

Palvelu sopii kaikentasoisille juoksijoille. Jos olet vasta harrastuksen alkuvaiheessa, saat valmentajalta oikean suunnan juoksusi kehittämiseen. Mikäli olet jo kokenut juoksija, valmentaja auttaa sinua viilaamaan harjoitteluasi kohti entistä kovempia tuloksia.