Asiakkaamme kertovat

Piia L., 62, Espoo, Naisen tutkimuspaketti 

Seuraamme mieheni kanssa veriarvojamme kerran vuodessa. Itse hyödynnän naisen tutkimuspakettia laajennettuna haima-amylaasitestillä, koska minulta on leikattu haimasta kiusallinen kasvain. Kaikki on hyvin leikkauksen jälkeen, eikä lisätutkimuksia haiman osalta tarvitsisi tehdä, mutta ”tsekkaaminen” jäi ikään kuin päälle - nekin arvot on kiva tietää. Itselläni lensi jokunen vuosi sitten moni tulos ulos viitearvoista aika yllättäen, jotkut ihan kunnollakin. Tutkimuspaketin tuloksista selvisi, että kyse oli hyvin tavallisesta kiusasta, eli kilpirauhasen vajaatoiminnasta, joka aiheutti kaaoksen monissa arvoissa. Oikea lääkitys tasapainotti tilanteen melko nopeasti. 

Erkki Juuth, 70, Oulu, Miehen tutkimuspaketti 

”Kiinnostuin paketista, kun minulla oli aiheesta puhetta lääkärin kanssa. Hän sanoi, että tutkimuspaketit ovat edullisia, koska näissä otetaan niin paljon kokeita kerralla. Sen jälkeen olen vuosittain ostanut paketin. Toistaiseksi tuloksissa ei ole ilmennyt mitään erikoista, mitä nyt kolesteroli on hiukan ylhäällä. Viimeksi jokin arvo oli raja-arvojen väärällä puolella, mutta kun muutenkin kävin lääkärissä, testi otettiin uudelleen, ja kaikki oli kondiksessa. Suosittelen paketteja kaikille ikäisilleni äijille, jotka ovat pudonneet pois työterveyden piiristä.”  

Jyrki Matilainen, 56, Vantaa, Miehen tutkimuspaketti 

”Kun täytin 40 kaupunki kutsui kaikki sen ikäiset miehet terveystutkimukseen. Olin elänyt mielestäni terveellisesti, mutta kolesteroliarvot olivat koholla. Olen aina syönyt pelkkää oliiviöljyä ja kasviksia enkä lihaa, joten korkea kolesteroli on varmaankin perinnöllistä. 45-vuotiaana lääkäri määräsi minulle ensimmäisen Miehen laajan tutkimuspaketin. Se kolahti heti ja siitä tuli tapa. Voin varata helposti ajan Terveystalon sovelluksesta ja olen joka kerta päässyt suoraan labraan. Pääkaupunkiseudulla on monta toimipistettä, joista voin valita sen mukaan, missä liikun päivän aikana. Data tulee sovellukseen. Sen avulla on hyvä monitoroida terveyttä ja miettiä, pitääkö elämäntapoja muuttaa ja mihin suuntaan. Näen viitearvot ja mitkä arvot ovat punaisella ja mitkä vihreällä. Kolesterolin lisäksi seuraan esimerkiksi maksa-arvoja. Tykkään alkoholista ja varsinkin oluesta, joten ne ovat olleet kohollaan. Viimeksi ne kuitenkin olivat siellä, missä pitääkin.”   

Keijo Suuronen, 67, Lappeenranta, Miehen tutkimuspaketti 

”Ostamisen jälkeen sain heti seuraavalle päivälle labra-ajan, ja tulokset ja lääkäriaika tulivat nekin samalle viikolle. Kävimme tulokset läpi lääkärin kanssa, verenpainelääkitystäni muutettiin ja tsekattiin muutenkin kaikki läpi. Maksoihan tämä jotakin, mutta ei tällä rahalla saa autolle edes puolikasta vuosihuoltoa. Vein juuri auton huoltoon ja se maksoi tuplaten sen, mitä tämä oma huolto maksoi. Tässä korostuu helppous ja nopeus. Asian saa äkkiä mielen päältä pois, mikä on mielenterveydenkin kannalta hyvä. Suosittelen tätä erityisesti tällaisille meikäläisen ikäisille, joilla ei ole enää työterveyshuoltoa.” 

Vera Järvenpää, Vantaa, 47, Naisen tutkimuspaketti 

”Minulla on ehkä 10 vuotta sitten ollut viimeksi työterveys, johon kuuluivat kaikki tällaiset mahtavat mittaukset. Koska oma terveys kiinnostaa minua, olen parin vuoden välein käynyt itse tutkituttamassa veriarvojani. Tällä kertaa sain lahjakortin tutkimukseen omasta toiveestani. Pääsin kokeisiin heti, ja tulokset tulivat nopeasti. Tulosten perusteella kaikki oli niin kuin ennenkin. Katson myös aina tuloksista tarvitsemani D-vitamiinilisän määrän. Se on kätevää.  Suosittelisin laboratoriopaketteja ainakin tilanteissa, joissa tämäntyyppiset mittaukset eivät kuulu työterveyshuoltoon. Niiden avuilla pysyy itse kärryillä, ja veriarvoja on kuitenkin hyvä seurata.” 

Ari Kortelampi, 57, Nightingale 

”Nightingale-palvelusta tuli tarjous, johon tartuin päähänpistosta. Varasin ajan mittaukseen tammikuun lopussa, seuraavaan kesälomien aikoihin, ja kolmanteen noin kuukautta ennen jäsenyyden loppumista. Tuloksista näki, mitä ruokavaliomuutoksia ehkä tarvitsisi tehdä. Aluksi tulokseni oli jossain määrin hälyttävä, toiseen mittaukseen tulokset paranivat. Kolmanteenkin ne paranivat osittain, mutta osittain myös huononivat. Niistä näkyi suunta, johon kannattaa mennä ja se, että olin jo tehnyt muutoksia oikeaan suuntaan. Palvelu sisältää myös viikko-ohjelmia, joista tuli otettua joitakin vinkkejä siitä, mitä pitäisi tehdä. Olen suositellut Nightingalea ihmisille, jotka ovat puheissaan vihjailleet, että heille on kertynyt ylipainoa tai puhuneet ruokavaliosta. Tämä testi näyttää aika kivasti, missä mennään.”

 

Arvostelut on kerätty asiakkailta, jotka ovat käyttäneet kyseistä palvelua. Lue lisää.