Unettoman verkkovalmennus 49 € – apua unettomuuteen asiantuntijoiden opastuksella

Unettoman verkkovalmennus on omaan tahtiin suoritettava verkkovalmennus, jonka avulla opit tieteellisesti toimiviksi osoitettuja keinoja unettomuuden hoitoon.

Valmennusta ovat olleet toteuttamassa Terveystalon Fokus Unen asiantuntijat unilääkäri Markku Partinen, lääkäri Eevert Partinen sekä unihoitajat Anna-Mari Aronen ja Anne Huutoniemi.

35 harjoitusta

Valmennuksen harjoitukset ovat audio-, video- tai tekstipohjaisia ja rauhoittavat mieltä sekä parantavat unta. Kaikki harjoitukset ovat valittu pohjautuen tieteelliseen tutkimusnäyttöön.

9 video-oppituntia

Kahdesti viikossa jaksotetuissa valmentajien tervehdyksissä esitellään tulevien päivien aiheet ja tavoitteet. Valmentajat ovat valikoineet kunkin jakson sisällöt siten, että voit keskittyä oleelliseen.

15 tietopakettia

Univalmentajien suosittelemat ja näyttöön pohjautuvat tietopaketit auttavat sinua luomaan parhaat mahdolliset olosuhteet paremmalle unelle.

Asiantuntijoiden suunnittelema

Asiantuntijamme ovat luoneet Unettoman verkkovalmennuksen, vastaavat sen sisällöstä ja myös ohjaavat itse suurimman osan valmennuksesta löytyvistä harjoituksista.

Anna-Mari Ahonen

Unihoitaja

Anna-Mari Aronen on sairaanhoitaja ja arvostettu unihoitaja, jolla on usean vuosikymmenen kokemus unettomien ja eri unihäiriöiden hoidosta. Hänet on palkittu Vuoden Unihoitaja -tittelillä.

Markku Partinen

Professori, Unilääkäri

Markulla on unilääketieteen erityispätevyys ja hän on tutkinut ja julkaissut satoja tieteellisiä artikkeleita uneen liittyen. Markku toimii Terveystalossa unilääketieteen lääketieteellisenä johtajana ja kouluttajana.

Eevert Partinen

Lääkäri

Eevert Partinen johtaa Terveystalon Unen fokus -erikoisyksikköä. Eevert on tehnyt useita vuosia töitä unen parissa ja seurannut uneen liittyvää tutkimusta jo nuoresta pitäen.

Kenelle Unettoman verkkovalmennus sopii?

Unettoman verkkovalmennus sopii sinulle, joka kärsit unettomuudesta ja:
»
Haluat laadukasta matalan kynnyksen apua unettomuuden hoitoon
»
Oppia tieteellisesti toimiviksi osoitettuja keinoja parantaa unta ja vähentää kehon sekä mielen ylivireyttä
»
Et ole vielä saanut kaipaamasi apua uneen

Valmennuksen hinta on 49 euroa.

Voit osallistua valmennukseen juuri silloin, kun sinulle sopii ja käydä materiaalit läpi omaan tahtiin. Harjoitukset ja materiaali ovat käytettävissäsi valmennuksen jälkeen kuusi kuukautta.

Valmennuksen hyödyt sinulle

Unen positiiviset muutokset voivat olla hyvin moninaisia. Valmennuksen aikana huomaat todennäköisesti joitakin seuraavista:

»
Nukahdat nopeammin ja nukut levollisemmin
» Päivänaikainen vireystasosi paranee ja olet energisempi
» Palaudut nopeammin
» Pystyt keskittymään paremmin ja muistisi kohenee
» Yleinen elämänlaatusi paranee

Mitä asiakkaamme kertovat valmennuksesta?

"Sain paljon hyviä työkaluja unta varten. Pieniin nukahtamisvaikeuksiini auttaneet hyvin."

"Valmennus on kokonaisuudessaan toiminut hyvin. Toteutus on toimiva paketti ja esteettisesti miellyttävä. Harjoitukset on selkeästi ohjattu ja ohjeistettu."

"Valmennus on auttanut minua nukkumaan paremmin ja olen saanut jätettyä unilääkkeen käyttämisen pois."

Arvostelut on kerätty sähköpostikyselyllä asiakkailta, jotka ovat käyttäneet kyseistä palvelua. Lue lisää >>

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka haluat apua unettomuuteen ja oppia uusia keinoja unettomuutesi hoitoon.

Suosittelemme, että aloitat hoitosi asiantuntijan vastaanotolla, mikäli kärsit unen aikaisista hengityskatkoksista tai vaikeasta unettomuudesta tai jos epäilet, että unettomuutesi taustalla on: jokin tietty unihäiriö, sairaus, ahdistus tai masennus.

Palvelun sisältö

Neljän viikon ohjelma, joka suoritetaan Terveystalo-sovelluksessa

35 harjoitusta, jotka tutkitusti rauhoittavat mieltä ja parantavat unta

9 valmentajan tervehdystä, joissa esitellään tulevien päivien aiheet ja tavoitteet. Valmentajat ovat valikoineet kunkin jakson sisällöt siten, että voit keskittyä oleelliseen.

15 univalmentajan suosittelemaa, tieteelliseen näyttöön pohjautuvaa tietopakettia, jotka auttavat sinua luomaan parhaat mahdolliset olosuhteet paremmalle unelle.

Henkilökohtaisen tavoitteen asettaminen, jonka toteutumista seuraat viikoittain.

• Valmennuksen aikana saat käyttöösi valikoiman harjoitteita ja työkaluja unettomuuden hoitoon.

Valmennuksen eteneminen

1. Viikko koostuu viidestä valmennuspäivästä sekä kahdesta taukopäivästä

2. Varaa valmennuspäivinä 15 - 45 minuuttia harjoitteisiin ja tehtäviin. Kokeile ennakkoluulottomasti: tavoitteena on, että löydät sinulle toimivat keinot parantaa unta.

3. Harjoitukset sisältävät ylivireää hermostoa rauhoittavia hengitys-, rentoutus- ja tietoisen läsnäolon harjoituksia. Lisäksi saat pohdintatehtäviä, joiden avulla voit työstät uneesi liittyviä asioita elämässäsi. Harjoitusten ohella valmennus sisältää tietopaketteja, joissa on hyödyllistä tietoa unesta.

4. Olennaisinta valmennuksessa on se, mitä teet jatkossa saamillasi tiedoilla ja taidoilla. Toivomme, että poimit jokaiselta viikolta ainakin yhden uuden ajattelutavan tai harjoituksen hyödynnettäväksi tulevaisuudessa.

5. Kehitämme valmennusta aktiivisesti ja tavoitteenamme on löytää paras mahdollinen valmennuksen toteutus. Antamalla aktiivisesti palautetta valmennuksen aikana autat meitä kehittämään palvelua.

Valmennuksen aihealueet

 • • Uniongelmien ilmeneminen, syyt ja lääkkeetön hoito 
  • Unen huolto: Näin elintapasi vaikuttavat uneen
  • Stressinsäätely
  • Vuorokausirytmi ja sen säätely
  • Tunteet ja uni
  • Tietoinen läsnäolo tyynnyttää mieltä
  • Vuoteessaolon rajoittaminen
  • Muokkaa haitallisia ajatusmalleja, jotka heikentävät unta
  • Hyväksyminen parantaa unta
  • Elätkö arvojesi mukaista elämää?
  • Haasteet ja miten pääset niistä eteenpäin 

Kuinka paljon valmennus maksaa?

Unettoman verkkovalmennuksen hinta on 49 euroa. Valmennuksen harjoitukset ja materiaali ovat käytettävissäsi kuusi kuukautta valmennuksen aloituksesta.

Katso Eevert Partisen terveiset valmennuksesta kiinnostuneelle