Opi säätelemään stressiäsi asiantuntijoiden opastuksella

Stressistä kaveri on omaan tahtiin suoritettava verkkovalmennus, joka opettaa sinulle työkaluja ja tapoja säädellä stressiä eri elämäntilanteissa. Valmennuksen hinta on 49 euroa.

Valmennusta ovat olleet toteuttamassa Terveystalon Fokus Mielen asiantuntijat psykologi-psykoterapeutti Matti Isosävi sekä psykologi-psykoterapeutti Aino Kohtala.

34 harjoitusta

Valmennuksen harjoitukset ovat audio-, video- tai tekstipohjaisia ja ne on todettu tehokkaiksi keinoiksi säädellä stressiä. Kaikki harjoitukset on valittu pohjautuen tieteelliseen tutkimusnäyttöön.

9 video-oppituntia

Kahdesti viikossa jaksotetuissa valmentajien tervehdyksissä esitellään tulevien päivien aiheet ja tavoitteet. Valmentajat ovat valikoineet kunkin jakson sisällöt siten, että voit keskittyä oleelliseen.

8 tietopakettia

Valmentajien suosittelemat ja näyttöön pohjautuvat tietopaketit auttavat sinua sinua tekemään stressistä vihollisen sijaan kaverin.

Asiantuntijoiden suunnittelema

Asiantuntijamme ovat luoneet Stressistä kaveri -valmennuksen, vastaavat sen sisällöstä ja myös ohjaavat itse suurimman osan valmennuksesta löytyvistä harjoituksista.

Matti Isosävi

Matti Isosävi tähtäsi valmennuksen suunnittelussa siihen, että valmennettava aktivoituu tutkimaan omaa stressiään, kokeilemaan siihen positiivisesti vaikuttavia keinoja ja muuttamaan suhdettaan siihen.

Stressistä on meille sekä hyötyä, että haittaa. Haitallista stressiä vähentävät keinot ovat hyvin yksilöllisiä, eikä kaikille toimivaa reseptiä ei ole.

Valmennuksessa tarjotaan laaja ja hyvin valikoitu kokoelma erilaisia stressinsäätelyn työkaluja ja keinoja. Jokainen voi löytää näistä parhaiten itselleen sopivat.

Aino Kohtala

Psykologian tohtori, psykoterapeutti Aino Kohtala on uupumuksesta, stressistä, unesta ja palautumisesta kiinnostunut mielen ammattilainen.

Aino Kohtala painottaa työskentelyssä myötätuntoa: kukaan meistä ei onnistu heti ja täydellisesti, mutta lempeästi itseä kannustaen myös valmennuksen aikana tapahtuu hyvinvoinnin kannalta tärkeitä muutoksia.

Kenelle valmennus sopii?

Stressistä kaveri -verkkovalmennus sopii sinulle, joka haluat:
»
Ymmärtää stressiäsi paremmin ja saada tutkimusnäyttöön perustuvia työkaluja stressaavien tilanteiden säätelyyn
»
Vähentää haitallista stressiä ja saada irti enemmän stressireaktion hyödyistä
»
Oppia tunnistamaan tekijöitä, jotka aiheuttavat sinulle stressiä

Valmennuksen hinta on 49 euroa.

Voit osallistua valmennukseen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Harjoitukset ja materiaali ovat käytettävissäsi valmennuksen jälkeen kuusi kuukautta.

Valmennuksen hyödyt sinulle

Valmennuksen aikana huomaat todennäköisesti joitakin seuraavista muutoksista:

» Pystyt säätelemään stressiä paremmin ja valjastamaan sen positiiviset vaikutukset hyödyksesi
» Keskittymiskykysi paranee ja muistisi kohenee
» Suorituskykysi töissä kasvaa
» Yleinen elämänlaatusi paranee
» Stressin mahdollisesti aiheuttamat fyysiset ja psyykkiset oireet helpottavat

Mitä asiakkaamme kertovat valmennuksesta?

"Todella hyvä, että valmennuksessa on erilaisia osioita. Välilllä voi lukea, välillä kuunnella, välillä tehdä, liikkua ja kokeilla."

"Valmennusta voi käydä itselle sopivana hetkenä ja palata kaikkeen sisältöön ja kohtiin, joista erityisesti kokee saavansa eniten tai juuri sillä hetkellä kokee tarpeelliseksi ja rauhoittavaksi."

"Pidin erityisesti siitä, miten kurssi oli koostettu. Paketti oli kattava ja monipuolinen. Pidin siitä, että oli monenlaisia tapoja lähestyä asiaa."

Arvostelut on kerätty sähköpostikyselyllä asiakkailta, jotka ovat käyttäneet kyseistä palvelua. Lue lisää >>

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka haluat ymmärtää stressiäsi paremmin, ja saada työkaluja stressaavien tilanteiden säätelyyn.

Valmennus ei sovellu sinulle parhaalla mahdollisella tavalla, jos sinulla on meneillään akuutti kriisi, stressisi on traumaperäistä, käyt läpi suruprosessia tai kärsit vakavasta työuupumuksesta. Näissä tapauksissa suosittelemme, että käännyt ensisijassa ammattilaistemme puoleen.

Palvelun sisältö

Neljän viikon ohjelma, joka suoritetaan Terveystalo-sovelluksessa

34 harjoitusta, jotka on tutkitusti osoitettu toimiviksi keinoiksi säädellä stressiä.

9 valmentajan tervehdystä, jossa esitellään tulevien päivien aiheet ja tavoitteet. Valmentajat ovat valikoineet kunkin jakson sisällöt siten, että voit keskittyä oleelliseen.

8 valmentajasi suosittelemaa, tieteelliseen näyttöön pohjautuvaa tietopakettia, jotka auttavat oivaltamaan stressiin liittyvät ajattelumallit uudessa valossa.

Henkilökohtaisen tavoitteen asettaminen, jonka toteutumista seuraat viikoittain.

• Valmennuksen aikana saat käyttöösi valikoiman harjoitteita ja työkaluja, joista tavoitteena on löytää toimivimmat juuri sinun tilanteeseesi

Valmennuksen eteneminen

1. Viikko koostuu viidestä valmennuspäivästä sekä kahdesta taukopäivästä

2. Varaa valmennuspäivinä 15 - 45 minuuttia harjoitteisiin ja tehtäviin. Kokeile ennakkoluulottomasti: tavoitteena on, että löydät sinulle toimivat keinot parantaa unta.

3. Harjoitukset sisältävät ylivireää hermostoa rauhoittavia hengitys-, rentoutus- ja tietoisen läsnäolon harjoituksia. Lisäksi saat pohdintatehtäviä, joiden avulla voit työstät uneesi liittyviä asioita elämässäsi. Harjoitusten ohella valmennus sisältää tietopaketteja, joissa on hyödyllistä tietoa unesta.

4. Olennaisinta valmennuksessa on se, mitä teet jatkossa saamillasi tiedoilla ja taidoilla. Toivomme, että poimit jokaiselta viikolta ainakin yhden uuden ajattelutavan tai harjoituksen hyödynnettäväksi tulevaisuudessa.

5. Kehitämme valmennusta aktiivisesti ja tavoitteenamme on löytää paras mahdollinen valmennuksen toteutus. Antamalla aktiivisesti palautetta valmennuksen aikana autat meitä kehittämään palvelua.

Voimassaoloaika
Valmennus on voimassa 6 kuukautta palvelun ostohetkestä. Valmennussisällöt pysyvät käytössäsi koko voimassaoloajan.

Valmennuksen aihealueet

• Mitä stressi on ja miksi siitä kannattaa tehdä kaveri?

• Näin rauhoitat hermostoa

• Kartoita ja jäsentele stressitekijäsi

• Stressinsäätelyä ja palautumista tukeva työpäivän rakenne

• Töistä irrottautuminen ja palauttava vapaa-aika

• Itsemyötätunto auttaa vastoinkäymisissä

• Stressin vaikutus ihmissuhteisiin, ihmissuhteiden vaikutus stressiin

• Elintapahuolto: Uni, liikunta, ravinto ja stressi

• Miten varautua vastoinkäymisiin?

Kuinka paljon valmennus maksaa?

Stressistä kaveri -verkkovalmennuksen hinta on 49 euroa. Valmennuksen harjoitukset ja materiaali ovat käytettävissäsi kuusi kuukautta valmennuksen aloituksesta.

Katso Matti Isosävin terveiset valmennuksesta kiinnostuneelle