Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

Palaa arkeen hyvinvoivana

Vitamiinit ja ravintolisät, laboratoriotutkimukset, valmennukset sekä Nightingale-hyvinvointijäsenyys tarjouksessa verkkokaupassa 10.8. - 16.8.

Hyvinvoinnin ei tarvitse romahtaa lomalta paluun jälkeen. Terveystalon verkkokaupasta löydät kattavasti erilaisia tarjouksia joiden avulla pidät huolen että palaat arkeen hyvinvoivana ja terveenä.

Puhdas+ vitamiinit ja ravintolisät nyt saatavilla Terveystalon verkkokaupassa. Ravintolisien tarkoituksena on täydentää terveen ihmisen ruokavaliota, erityisesti silloin kun ravintosisällöltään puutteellisen ruokavalion monipuolistaminen ei ole mahdollista.

Tutkimuspakettien avulla saat tietoa terveydentilastasi ja pystyt keskittymään juuri sinun hyvinvointiasi tukeviin elämäntapamuutoksiin. Pääset tutkimuksiin kätevästi ilman lääkärin lähetettä.

Haluatko alkusysäyksen pidempiaikaiselle muutosprosessille, jossa terveyttä tukevista elintavoista muotoutuu elämäntyyli? Kaikki valmennukset verkkokaupassa nyt -20%.

Kiinnostaako tarkka kokonaiskuva mistä hyvinvointiasi kuvaava terveysindeksi muodostuu ja miten voit parantaa tuloksiasi? Terveystalo + Nightingale -hyvinvointijäsenyys nyt tarjoushintaan 99,00 €.