Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

Laboratoriotutkimukset ja terveystarkastus nyt samassa paketissa

Liity Terveystalo + Nightingale -hyvinvointijäseneksi

Lahjakortit suosituimpiin hyvinvoinnin palveluihimme.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Suosituimmat tuotteemme

Loppuunmyyty
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Tehdään hyvinvoinnista numero

Terveystalo + Nightingale -hyvinvointijäsenyys yhdistää uudenlaisen terveysmittauksen ja huippuasiantuntijoiden kokoamat digitaaliset hyvinvointisisällöt. Palvelu antaa hyvinvoinnillesi helposti seurattavan mittarin ja auttaa sinua tekemään oikeita asioita terveytesi eteen.

Nightingale-mittauksessa yhdestä verinäytteestä mitataan magneettikuvaamalla 37 eri veriarvoa. Indeksiluku syntyy vertaamalla tuloksiasi kansainväliseen biopankkidataan. Näin saadaan hyvinvointiasi kuvaava lukema, uniikki terveysindeksi, jota voit parantaa elintapamuutoksilla. Tietojasi ei verrata muiden käyttäjien tuloksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Hyvinvointijäsenyyden hinta on 119 € / 12 kk. Jäsenyys sisältää kaksi Nightingale-terveysindeksin mittauskertaa.

Rela-hierojat

Löydät hierojasi aina läheltä. Terveystalo Rela- hierojat on Suomen laajin hierontaan keskittynyt ketju, jossa paikalliset hierojat ovat lihashuoltosi asiantuntijoita.

Vastaanotoillamme sinua hoitavat koulutetut hierojat, erikoishierojat, osteopaatit ja naprapaatit tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia. Emme jätä hoitoasi pelkästään hoitohuoneeseen, vaan saat mukaasi myös kotihoito-ohjeet, joita suorittamalla edistät toimintakykysi palautumista. Tutustu myös kanta-asiakkuuteemme ja Relakortin etuihin.

Rela-hierojilla sinua hoidetaan mm. lihasperäisten kiputilojen, päänsäryn, rasitusvamman tai lihaskireyden johdosta, tai meille voit myös tulla vain rentoutumaan. Etumme ovat voimassa jokaisella vastaanotolla, joten voit huoletta käydä millä tahansa yli 70 vastaanotostamme.

Suosituimmat kategoriat

Tutkimukset

Valmennukset

Nukkuminen